PATE MUSTAJÄRVI ESIINTYY MAALISKUUSSA TEATTEREISSA KAUTTA MAAN 

Teatterin kummitus -kiertue kuljettaa Pate Mustajärven teattereihin ympäri Suomen maaliskuussa 2019. Kiertue käsittää 19 parituntista konserttia, joissa voi kuulla ja kokea Mustajärven tulkitsevan legendaarisia, kiertuetta varten uudelleen sovitettuja kappaleita soolouransa varrelta kitarasäestyksellä intiimissä teatterimiljöössä. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari “Kankku” Kankaanpää.
 
Kiertueen settilistalta löytyvät ainakin takuuvarmat kansan suosikit ”Ukkometso”, ”Jukeboksin luona” ja ”Mä elän vieläkin” sekä juuri kiertueen alla julkaistavaa Mustajärven itsensä sanoittamaa materiaalia. 
 
“Viime vuosina ei ole tullut kirjoitettua moniakaan sanoituksia, kun on muka niin kiire. Nyt otin tietoisesti aikaa kirjoittamiseen ja se tuntui yllättävän hyvältä”, Mustajärvi kertoo tulevasta tuotannostaan.
 
Mustajärven ja Kankaanpään yhteistyön juuret löytyvät 80-luvulta, jolloin kaksikko alkoi tehdä duo-keikkoja yhdessä. 
 
“Välillä hakattiin päätä seinään, kun yleisö huuteli sinnikkäästi soitettavaksi Kaasua tai Kuumaa kesää. Periaatteenani on kuitenkin aina ollut pitää Popeda ja sooloura erillään. Nykyisin tämä linjaveto onneksi jo ymmärretään”, Mustajärvi naurahtaa.
 
Teatterin lava on Mustajärvelle tuttu elementti jo parin-kolmen vuosikymmenen takaa nuorisomusikaali Virgon ja Niskavuoren Aarnet-revyiden ajoilta.
 
”Nyt liikutaan ihan eri sfääreissä kuin aiemmilla kiertueilla, sillä teattereissa on aivan oma tunnelmansa, intiimi ja kohtalokas. Ja kerrotaanhan yleisestikin tarinoita teatterin kummituksista. Saa nähdä osallistuvatko he esityksiin”, Mustajärvi pohtii. 
 
 
Pate Mustajärvi – Teatterin kummitus -kiertue 2019:
 
1.3. Kouvolan Teatteri
3.3. Tampere, Komediateatteri
6.3. Joensuun kaupunginteatteri
7.3. Oulu, Teatteri Rio
8.3. Rovaniemen Teatteri
9.3. Salo, Teatteri Provinssi
11.3. Porin Teatteri
12.3. Turku, Linnateatteri
14.3. Seinäjoki, kaupunginteatteri
16.3. Lahti, kaupunginteatteri
17.3. Hämeenlinnan Teatteri
19.3. Helsinki, kaupunginteatteri
21.3. Helsinki, kaupunginteatteri
23.3. Rauma, kaupunginteatteri
24.3. Jyväskylä, kaupunginteatteri
26.3. Savonlinnan teatteri
27.3. Tampere, Komediateatteri
28.3. Tampere, Komediateatteri
 
Konsertin kesto on n. 2 h sisältäen väliajan.

Liput (palvelumaksuineen) alkaen 32 eur.

Julkaistu kohteessa Uutiset, Yleinen
Facebook

Koitko Sinä Paten Teatterin kummitus-konsertin maaliskuussa? Kerro meille missä konsertissa olit, mikä biisi sieltä jäi päällimmäisenä mieleen ja miksi juuri se. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 yllätyksellistä Pate-fanituotepakettia nimmaroituna.

Facebook ei ole millään tavalla eikä miltään osin osallinen tähän arvontaan.

Vastausaikaa on maanantaihin 29.4.2019 klo 24:00 saakka. Onnenpotkun kohteeksi osuneille henkilöille ilmoitetaan asiasta yksityisviestillä tiistain 30.4.2019 kuluessa. Mikäli tuohon viestiin ei kuulu vastausta seuraavan viikon tiistaihin mennessä, tuotepalkinto arvotaan uudelleen. Kannattaa siis pitää silmällä ”muut viestit” - kansiota.
... See MoreSee Less

Koitko Sinä Paten Teatterin kummitus-konsertin maaliskuussa? Kerro meille missä konsertissa olit, mikä biisi sieltä jäi päällimmäisenä mieleen ja miksi juuri se. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 yllätyksellistä Pate-fanituotepakettia nimmaroituna. 

Facebook ei ole millään tavalla eikä miltään osin osallinen tähän arvontaan.

Vastausaikaa on maanantaihin 29.4.2019 klo 24:00 saakka.  Onnenpotkun kohteeksi osuneille henkilöille ilmoitetaan asiasta yksityisviestillä tiistain 30.4.2019 kuluessa. Mikäli tuohon viestiin ei kuulu vastausta seuraavan viikon tiistaihin mennessä, tuotepalkinto arvotaan uudelleen. Kannattaa siis pitää silmällä ”muut viestit” - kansiota.

 

Comment on Facebook

En saanut lippuja. Toivon uutta rundia, ees Tampereelle.

Valitettavasti en, koska oli loppuunmyyty😣 tahdotko🍭 mut tosiaan olisin niin halunnut kuulla 🤗🎶🎶

Porin teatterissa 11.3 - konsertin avannut kappale "Jukeboksin luona" koska sen jälkeen Pate osoitti kunniaa edesmenneelle Olli Lindholmille sanomalla että Lindholm on sanoittanut sen.

Hesassa ja Tampereella tuli itseään viihdytettyä. Uudet biisit veljeni Anton ja käärmeensyöjä Koivunen olivat valtavasti uuteen levyyn lupauksia antavia mestariteoksia. Harvey-laina N.Y.T on (ollut aina) todellinen helmi. Aloitusbiisi Ollin Jukeboksin luona kosketti myös syvältä. Ja tietysti Ukkometson aikana ei istumaan pysty. Kaiken kaikkiaan huonoja biisejähän ei Paulin suusta juurikaan pullahtele.

Kouvolan teatterissa ja tykkäsin ja liikutuin biisistä, missä laulettiin Anton veljestä ❤ Oli taas ihan huikee fiilis...Pate sä et petä koskaan yleisöä 🤩😍

Hienoa tarinan kerrontaa koko keikan läpi. Patella on upea lavakarisma. Mieleen jäi erityisesti Nyt ja Veljeni Anton. Oltiin Hesassa kuuntelemassa.

Olin Hämeenlinnan konsertissa äitini kanssa. Kappaleista jäi eniten mieleen aina yhtä pysäyttävä jukeboxin luona ja uusi kappale veljeni Anton. Muuten konsertista jäi mieleen Paten mahtavat välispiikit 🙂

Olin poikani kanssa Tampereella Teatterin kummituksessa. Paten ja kitaristin välitön vuorovaikutus loi hyvää mieltä. Juicen sanoitukset kolahtavat aina. Hieno ja virkistävä kokonaisuus. <3

Tampere, veljeni Anton kolahti tunteisiin ja tietenkin Ukkometso ❤️ Ukkometso-koru oli tatuoitu samana päivänä käteen ☺️ Lokakuussa uudestaan!

Jyväskylässä ja Jukeboksin luona kolahtaa aina syvälle.

Mihinkään en päässyt. Turkuun jos tulis (olikin vissiin jo mutta uusintana ;) ) niin taatusti tulisin

Ne uudet biisit oli hienoja(Veljeni Anton <3) , mutta olihan siellä Komediateatterilla katto lähteä irti sillä toisella keikalla, kun koko jengi möyhys Ukkometsoa ilmoille! Oli huikea keikka. Niin erilaista kuin Popeda. Ei parempi tai huonompi, mutta niin erilainen.

Lahti ja jukeboxin luona, koska siitä biisistä aikanaan otetaan joko minun tai mieheni kuolinilmoitukseen pieni värssynpoikanen. Se vaan koskettaa muutenkin niin paljon, kun vuoden sisällä on muutama läheinen lähtenyt ajasta iäisyyteen💖

Perhana 😭😭😭 että ollu kulmilla .mut oon varma jot " Jukeboksin luona " ois menny ainakii roskia silmiin....💖🕊💖 varmaan muidenkin.mut uskon et retroteini ois purskahtanu myös nauruunkin 🤩😁😁😁🎶🎵🎙🎵🎶🎸🎸🎸 kansan lauluu " Ukkometsoo" unohtamati 🤘🤘

Porissa olin ja kyllä heti avausbiisi jukeboxin luona oli jäätävän hieno veto. Uusista biiseistä jäi mieleen erityisesti veljeni Antton. Upea ilta kaikenkaikkiaan! 🙂

Voi itku kun en oo päässy keikalle. Mutta tuun kun vaan pääsen.

Työkiireiden takia en ole yhtään ehtinyt seurailla teatteri/musiikki keikkoja.Nyt pitäis saada jostain tehtyä aikaa ja lähteä vaikka Tampereelle katsomaan.😍

Ukkometso, Jukeboksin luona ja monta muuta. Syksyllä uudestaan katsomaan❤️😍🎶🎵🎶

Tampere oli loppuunmyyty 😔 mutta Jukeboksin luona olisi varmasti kolahtanut. 🙏

28.pvä Tampereella. Elämyksellinen ilta. Kaikki biisit ja tarinat😍

Kouvola 😎 Koskipuiston kuu iski kyllä jotenkin erityisesti...

Jyväskylä ja Ukkometso 💕💕 Aivan upea ilta oli, sielu ja mieli nuorentui huomattavasti 😊 Pate on huippu 👏👏 😊

Jyväskylässä oisin ollut, mutta kun en päässyt, onneksi edellisellä soolo keikalla olin ja sekin oli hyvä

Salon Teatteri Provinssin keikka ja ehdottomasti biisi Jukeboksin luona ❤

Komediateatterissa Tampereella 3.3. ja meille ennen kuulematon ”Veljeni Anton” puras oikein syvälle💪

+ View previous comments

Jäikö lippu kevään Teatterin kummitus-konserttiin Tampereella saamatta? Tai haluatko kokea konsertin Komediateatterissa uudelleen? Se on mahdollista lokakuussa, jolloin Pate ja Kankku nousevat Komediateatterin lavalle joka keskiviikko klo 19:00. Luvassa on siis viisi arki-illan vetoa. Liput ovat myynnissä Lippu.fi'ssä sekä Komediateatterin lipputoimistossa! Huomaathan, että konsertit ovat K-18 (sali on anniskelualuetta!). ... See MoreSee Less

Jäikö lippu kevään Teatterin kummitus-konserttiin Tampereella saamatta? Tai haluatko kokea konsertin Komediateatterissa uudelleen? Se on mahdollista lokakuussa, jolloin Pate ja Kankku nousevat Komediateatterin lavalle joka keskiviikko klo 19:00. Luvassa on siis viisi arki-illan vetoa. Liput ovat myynnissä Lippu.fissä sekä Komediateatterin lipputoimistossa! Huomaathan, että konsertit ovat K-18 (sali on anniskelualuetta!).

 

Comment on Facebook

Uudestaan kyllä tulen🤩

DVD - Julkaisu tästäkin jostakin teatterista olisi tervetullut 👍

Oli niin hyvä, että uusinta on otettava! 😍

Ei mutta haluun uudestaan.

Hyvä Kankku !

Uudestaan tulossa 😍

+ View previous comments

Single ”Maarit & Antero”
YouTube

Top